Dotari

Ecograf 3D/4D GE-VOLUSON E10

O noua era in performanta imaginii:

  • Varf de gama in domeniu
  • Realism anatomic fara precedent – tehnologie HD live
  • Software de elastografie
  • Software pentru evaluarea 3D a uterului si trompelor uterin
  • Screening prenatal – translucenta nucala

Cu Doppler Color si imprimare color pe hartie si suport magnetic, conectat la un monitor pe care pacienta poate urmari intreaga investigatie ecografica

Alte dotari

Videocolposcop color Zeiss cu stocare imagini si imprimare pe suport magnetic, conectat la un monitor pe care pacienta poate urmari intreaga investigatie colposcopica

Electrocauterul permite obtinerea unei chirurgii net profesionale, datorita solutiilor ergonomice si de siguranta incorporate.

Laser Dream PULSE III de inalta calitate, controlat de un microprocesor. El ofera siguranta maxima in efectuarea interventiilor intrucat fascicolul laser poate fi setat extrem de precis, fapt care conduce la o minimizare a efectelor secundare si la o regenerare usoara a tesuturilor.

Autoclav FARO SK07, dispozitiv destinat sterilizarii cu abur umed saturat. Dispozitivul permite controlul automat al parametrilor de sterilizare prin monitorizare continua. Conecarea la USB: este posibila prin conectarea unui computer pentru monitorizarea operatiunilor echipamentului si setarea parametrilor.

LSD: Un meniu ce asigura controlarea completa a autoclavului

Sterilizarea in cabinetele de obstetrica-ginecologie este primordiala. Astfel, Autoclavul SK07 Clasa B si aparatul de sigilat sunt noile achizitii realizate la Miandra. O sterilizare exacta si sigura depinde foarte mult si de ambalarea inainte de sterilizarea propriu zisa.

Aparatul de sigilat la fel ca si autoclavul sunt absolut necesare pentru a distruge virusii, bacteriile, sporii sau fungi.